Winter groepsaccomodatie

Tijdens de winterperiode is de Jantje te huren in de Stad Groningen.

U kunt Het schip afhuren en exclusief gebruiken voor je eigen gezelschap.

Het schip ligt in de binnenstad in de Oosterhaven. Alles mooie bezienswaardigheden van onze mooie thuishaven zijn binnen loopafstand (<15 min) te vinden. Tevens vindt je verschillende leuke en smakelijke restaurants in de buurt.

we hebben plaats voor 12 gasten. De hutten zijn allen voorzien van een eigen waskraantje. De bedden hebben lekkere vier-seizoenen dekbedden en van die fijne kussen om in weg te dromen. We hebben in totaal 5 hutten aan boord waarvan eentje voor 4 personen is ingericht en de rest 2-persoons zijn. Allen met stapelbedden.

In het ruim vindt je een douche en twee toiletten. De salon, die wij ook wel “het vooronder” noemen, is deze winter (’15/’16) geheel verbouwd. De ruimte kunnen we natuurlijk niet groter maken maar hebben we zo wel beter benut. Hierdoor hebben we meer zitruimte. Daarnaast is de gehele keuken vernieuwd en verplaatst.

Alle faciliteiten een boord staan dan ook geheel tot je beschikking. Wanneer je aan boord komt geven we met plezier even tekst en uitleg over het slapen op een schip.

Neem voor vragen of meer informatie even contact met ons op via het contactformulier of per mail naar info@sailing-jantje.nl

We denken met plezier met je mee.

 

    Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.